NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ανοιχτή Μαθητική Συνέλευση!


του Clown

Το Σάββατο που μας έρχεται, στις 17.00 στο Θησείο θα πραγματοποιηθεί "Ανοιχτή Μαθητική Συνέλευση". Πιστεύω πως δε χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να παρευρεθεί κάποιος μαθητής σε μία τέτοια συνέλευση.

Αρκεί να σκεφτεί τον τίτλο της: "Ανοιχτή" (δηλαδή έρχεται όποιος θέλει, άσχετα με το τι πιστεύει, αν ανήκει σε κάποιο κόμμα ή συλλογικότητα, τι όνειρα και τι ιδεολογία έχει), "Μαθητική" (δηλαδή αφορά απλούς μαθητές, σαν εσάς κι εμάς) και "Συνέλευση" (δηλαδή αποφασίζουμε εμείς για εμάς, αποφασίζουμε για το εάν και πως θα διαμαρτυρηθούμε και δεν περιμένουμε από άλλους να καθοδηγήσουν τις αντιδράσεις μας).

Αν λοιπόν συμφωνείτε με τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να πάτε το Σάββατο στις 17.00 στο Θησείο!

Ακολουθεί το κείμενο της εκδήλωσης στο facebook:
Όλο γκρινιάζουμε για την κατάσταση στα σχολεία και για την κοινωνία γύρω μας, κατηγορούμε τους πάντες για τα πάντα και δεν κάνουμε τίποτα! Εδώ δεν πρόκειται για κάποια πολιτική συγκέντρωση ή κάποια διαμαρτυρία, πρόκειται για μια ανοιχτή συνέλευση, προκειμένου να μοιραστούμε τους στόχους, τις ιδέες μας και να δούμε τελικά τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε με μια συλλογική δράση!Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, χωρίς κόμματα και πολιτικές παρατάξεις!
Απευθυνόμαστε και σε φοιτητές και λοιπούς νέους που θέλουν να βοηθήσουν!
Σάββατο 1/12 ώρα 17.00
Έξω από τον σταθμό του μετρό στο Θησείο!
Σας περιμένουμε!


https://www.facebook.com/events/115236041973608/?fref=ts


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου