NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αλέξης Τσίπρας < Jesus Christ


του Clown

Βλέπω γύρω μου, πως αυτοί που ελπίζουν σε μία εκλογική νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για να μας σώσει από την κατάσταση που ζούμε, πληθαίνουν καθημερινά. Βλέπω επίσης, ότι δεκάδες πρώην στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. παίρνουν το μέρος του νεαρού Αλέξη, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που, όχι μόνο τον στηρίζουν, αλλά γράφονται στο κόμμα και θα κατέβουν ως υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές. Βλέπω ακόμα, όσο περνάει ο καιρός, τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να γίνονται λιγότερο απόλυτες και ριζοσπαστικές, αναζητώντας μέσες λύσεις και συμβιβασμούς. Βλέπω τέλος, τις προεκλογικές υποσχέσεις σε συνάρτηση με τις πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές του 2009.

Αν με πιάνετε, θέλω να πω ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε καμία περίπτωση δε θα κάνει τις ζωές μας όπως ονειρευόμαστε και ούτε ο Τσίπρας είναι ο Χριστός στην -περίφημη- δεύτερή του παρουσία στη Γη. Στην καλυτέρα των περιπτώσεων, να διαπραγματευτεί λίγο τους όρους των συμφωνιών και να μην εξαθλιωθούμε τελείως σαν άνθρωποι. Στη χειρότερη, δεν μπορώ καν να φανταστώ τι μας περιμένει.

Καιρός να δούμε λοιπόν, ποιοι από τα εκατομμύρια που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις θέλουν μία πραγματικά καλύτερη ζωή, και ποιοι είναι ικανοποιημένοι με έναν υψηλότερο μισθό και ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνουν εκδρομές τις Κυριακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου