NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Editorial.






του Clown και του Ψηλόκαρδου Ντενεκέ 


Κατά τις τελευταίες μέρες του Μαΐου σημειώθηκε εντυπωσιακή αύξηση των επισκεπτών του μικρού μας blog --για την ακρίβεια, πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε, είχαν υπερδιπλασιαστεί. Σκεφτήκαμε αρχικά ότι απλώς "έτυχε", αλλά σύντομα είδαμε τα υπερδιπλασιασμένα ποσοστά, αντί να επανέρχονται σε αυτά που είχαμε συνηθίσει, να διπλασιάζονται εκ νέου.


Δεν θα σας κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Η τόσο απότομη αύξηση των προβολών μας μάς αιφνιδίασε, μιας και το blog πλέον είναι αρκετά κοντά σε αυτό που είχαμε εξαρχής στο μυαλό μας. Τώρα πια υπάρχει η αίσθηση ότι αυτά που γράφουμε διαβάζονται και από άλλους, όχι μόνο από τα υπόλοιπα μέλη της Πλατείας.


Από δω και στο εξής λοιπόν, το στοίχημα είναι να διατηρήσουμε τη δυναμική που έχουμε αποκτήσει αυτές τις ημέρες και, αν είναι δυνατόν, να την αυξήσουμε. Πάνω απ' όλα όμως, να μην αλλοιωθεί η ταυτότητα της Πλατείας ως blog. Δηλαδή, να μην επηρεαστούμε από την επιθυμία για διάδοση των κειμένων μας, αλλά να συνεχίσουμε να γράφουμε καθαρά για να εκφραστούμε και για να διασκεδάσουμε.


Θέλουμε εδώ να επισημάνουμε ότι οι τρόποι διάδοσής μας έχουν συρρικνωθεί αρκετά. Θεωρούμε ότι μεγάλα και δημοφιλή site/blog, στα οποία πολλά μικρότερα blog ποντάρουν ώστε να προσελκύσουν αναγνώστες, λογοκρίνουν άρθρα, με αποτέλεσμα να μη δημοσιεύεται το υλικό που τους στέλνουμε. Έτσι, τα μόνα μέσα για να γίνουμε γνωστότεροι είμαστε εμείς οι ίδιοι και -φυσικά- εσείς.


Κλείνοντας, γνωρίζοντας ότι το άρθρο αυτό δεν διαβάζεται από καμιά λαοθάλασσα, θέλουμε να τονίσουμε ότι η Πλατεία δεν είναι ένα blog που γράφεται αποκλειστικά από εμάς, αλλά και από εσάς. Σε μεγάλο βαθμό, στηρίζεται στην πρωτοβουλία και την προσπάθεια που καθένας καταβάλει όχι επειδή "πρέπει", αλλά επειδή θέλει. Η εθελοντική συμβολή για τη βελτίωση του blog δεν αφορά μόνο τα μέλη του, αλλά και τους αναγνώστες του, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν / μπορούν. Δεν είναι λίγα τα άρθρα ενδιαφερόμενων αναγνωστών που έχουμε ήδη φιλοξενήσει και θα χαιρόμασταν πολύ να προστεθείτε κι εσείς στη λίστα τους, με τη σταθερή ή μη συμβολή σας. Το ιδανικό για εμάς blog, θα ήταν αυτό με τη σχεδόν ισάξια συμμετοχή αναγνωστών και συντακτών.


Μόνο τότε θα κατάφερνε να γίνει πραγμτικά διαφορετικό το blog μας --ένα "μας" που περιέχει και εσάς μέσα...


Υ.Γ.: Οι όποιες αλλαγές και προσθήκες στο blog θα ανακοινώνονται στα "ΝΕΑ" που είναι κάτω από την κεντρική εικόνα.
Υ.Γ.2: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να κάνετε ενεργή τη συμμετοχή σας στην Πλατεία θα βρείτε εδώ.

4 σχόλια:

  1. Ναι,παρατήρησα και εγώ μια εντυπωσιακή αυξηση ειδικα στα comments..Πάμε δυναμικά παιδιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζουμε...
    Η απόλυτη καταξίωση θα είναι να μας ζητήσει η Χρυσή Αυγή να βάλει διαφήμιση.

    (δεν ξέρω αν καταλάβατε το συλλογισμό μου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδικα αμα παρετε και τον κωστικα θα γινει τοπ μπλογκ!ολοι περιμενουν το πρωτο του αρθρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή