NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

6th Athens Tatto Convention (Guest star Στάθης)


του Στάθη


Το 6ο Αθηναϊκό συνέδριο τατουάζ (Athens tattoo convention) πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Αθήνα στο κλειστό γήπεδο tae kwon do (Ολυμπιακός πόλος Φαλήρου).To 3ήμερο 11-12-13 Μαΐου ήταν αφιερωμένο στους λάτρεις των tattoo.Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και οι καλλιτέχνες δεν προλάβαιναν να ικανοποιήσουν όλους όσους ήθελαν να «χτυπήσουν» κάποιο σχέδιό τους! Ο ένας μετά τον άλλον έπαιρναν σειρά είτε για πρώτη φόρα είτε για να προσθέσουν άλλο ένα κομμάτι στη συλλογή τους.
 Τα σχέδια περίτεχνα και πολύπλοκα. Όλα σκοτεινά με νεκροκεφαλές, σπαθιά και αίματα με εξαίρεση κανα δυο σχέδια εδώ και εκεί! Ο κόσμος σε στυλ goth με λαχανί χρώμα στα μαλλιά οι γυναίκες με «χτυπημένα μανίκια» και οι άντρες με stretching,ξυρισμένα κεφάλια και αρκετοί με τατουάζ  που κάλυπταν το περισσότερο μέρος του σώματος τους! Οι γυναίκες δεν πήγαιναν πίσω όμως καθώς αρκετές είχαν και αυτές αρκετά μεγάλο μέρος του σώματός τους καλυμμένο με tattoo!
Η ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό με δυνατή μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Φυσικά όχι τίποτα κλαμπίστικα αλλά να ταιριάζουν με την σχετικά dark διάθεση  που επικρατούσε. Το ενδιαφέρον μου τράβηξε ο μικρός Μάρκος, ο οποίος στον διαγωνισμό art fusion βρέθηκε αντιμέτωπος  με ενήλικες καλλιτέχνες με προφανώς περισσότερη πείρα. Παρόλα αυτά τράβηξε όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις και ιδιαίτερα τις δικές μου!
Το συνέδριο πρόσφερε γενικά την ευκαιρία να μάθουν οι νέοι και να συνεχίσουν οι παλιοί την ιδιαίτερη σχέση που έχουν με το ανεξίτηλο μελάνι! Είτε θέλετε να «χτυπήσετε» ένα κομμάτι είτε να πάρετε ιδέες για μελλοντικά σχέδιά σας το συνέδριο σας προσφέρει πολλές και υπέροχες ιδέες με το κύρος σπουδαίων ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Ελπίζουμε τα επόμενα συνέδρια να συνεχίζουν να γίνονται και να προσελκύουν πολύ κόσμο από όλες τις ηλικίες. Είναι σπουδαία εμπειρία, λίγο μακριά για κάποιους, αξίζει όμως το κάθε λεπτό όντας κάτι το διαφορετικό που λαμβάνει χώρα μια φόρα το χρόνο!

1 σχόλιο:

  1. Hey! I just want to give an enormous thumbs up for the great info you might have right here on this post.
    I will likely be coming again to your blog for more soon.


    Feel free to surf to my web blog - us embassy suites seoul korea

    ΑπάντησηΔιαγραφή