NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Καλώς ήρθατε.

Η τεράστια αναμονή σας τελείωσε. Βλέπετε μπροστά σας αυτό που περίμενατε εδώ και 15 μέρες. Είναι γεγονός. Καλώς ήρθατε στην πλατεία!!!



Στα δεξιά αυτού του κειμένου και κάτω απ' αυτό μπορείτε να βρείτε τις αυτοπαρουσιάσεις των μελών του blog. Ο καθένας θα γράφει από κάτι, κάποια συγεκριμένη μέρα. Τη Δευτέρα δε θα μπαίνει τίποτα, την Τρίτη η αθλητική ανασκόπιση της εβδομάδας από κάποιον που δεν ξέρουμε ακόμα (είμαστε ανάμεσα σε 2) και την Τετάρτη τίποτα.

Πέμπτη θα διαβάζετε από τον Ψηλόκαρδο ντενεκέ για ταινίες , κινηματογράφο και σινεμά, Παρασκευή για Μουσική (είτε αφιερώματα είτε διάφορα νέα) από τη Θεοδώρα, Σάββατο για βιντεοπαιχνίδια από τον LOONATIGKAMER και φυσικά την Κυριακή, θα βλέπετε ένα άρθρο που θα σχολιάζει την περασμένη εβδομάδα από τον Clown.




Κάθε δυο-τρεις μέρες ο LOONATIGKAMER θα βάζει ανέκδοτα. Όποτε θέλουν ο Ψηλόκαρδος ντενεκές, ο Clown, και η Στελλίνα, θα βάζουν δικές τους αναρτήσεις (λογικά κάτι θα βάζει κάποιος κάθε μέρα, θα καταλάβετε) για ότι θέμα θέλει ο καθένας. Για όσους δεν κατάλαβαν ο Clown είναι ο από πάνω και ο Ψηλόκαρδος ντενεκές είναι αυτός:


                       
Όποιος θέλει να γράφει στο blog και δεν το έχει πει ακόμα, να το πει!

Όλοι σας μπορείτε να βάζετε σχόλια αλλά μόνο στα καθημερινά άρθρα . Στα εβδομαδιαία δε γίνετε γιατί το blogger είναι μαλακία και δε σας δίνει τη δυνατότητα.

Τα λέμε κάθε μέρα.